Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Τραγωδία στο Αίγιο: Συγκλονίζει το ξέσπασμα του πατέρα του παιδιού που σκοτώθηκε στα χέρια της γιαγιάς του (video)

photo: eurokinissi

Δε μπορούν να το πιστέψουν οι γονείς του δύο μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του στην αγκαλιά της γιαγιάς του σε τροχαίο στο Αίγιο πως το μωρό τους είναι νεκρό και ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου αφέθηκε ελεύθερος.

Οργή έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη, η απόφαση εισαγγελέα από το ναυτοδικείο Πειραιά, να αφήσει ελεύθερο τον 28χρονο - στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων - που φέρεται να σκότωσε και να εγκατέλειψε στο δρόμο μια 67χρονη γυναίκα και ένα μωρό, το εγγονάκι της.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 28χρονος έφτασε στο σημείο να πηδήξει στη θάλασσα, στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης.

Μετά από όλα τα παραπάνω, εισαγγελέας από το ναυτοδικείο Πειραιά (καθώς είναι στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων) έκρινε, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ότι ο άνθρωπος αυτός, μπορεί να αφεθεί ελεύθερος. Κάτι που έγινε ήδη, από χθες το βράδυ!

Ο πατέρας και η μητέρα του βρέφους ξέσπασαν στην κάμερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ----> Ξεσπούν οι γονείς



1 σχόλιο:

  1. λιγη συνηδειση να ειχε θα ειχε παραδοθει μονος του ..ευχομαι να τον τρωνε οι τυψεις μια ζωη να τρελαθει απο τις τυψεις του ειλικρινα καπως πρεπει να πληρωσει αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή