Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των γονιών ανάλογα με το ζώδιό τους

 


ΚΡΙΟΣ

Είστε ο γονέας που θέλετε πάντα κάτι καινούριο και έχετε χιλιάδες ιδέες. Αυτό, σας κάνει να φαίνεστε ήρωας ακόμα και στα μάτια του πιο ζωηρού παιδιού. Μην ξεχνάτε όμως που και που να κάνετε ένα διάλειμμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε οι "υπεύθυνοι γονείς", αυτοί που μπορείτε να πάρετε το παιδί κάποιου φίλου για να πάτε να παίξετε μπάσκετ μια Πέμπτη απόγευμα. Σκέφτεστε πάντα τις ανάγκες των άλλων αλλά θυμηθείτε επίσης να φροντίζετε και τις δικές σας ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είστε πολύ επικοινωνιακός! Το είδος του γονέα που πάντα μιλάει με καινούρια άτομα στην πόρτα του σχολείου. Έχετε πάντα περιέργεια για νέα πράγματα αλλά θυμηθείτε να απολαμβάνετε και αυτά που ήδη έχετε ανακαλύψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σπιτόγατος, αγαπάτε την οικογένειά σας αλλά και έναν καλό νυχτερινό ύπνο. Οι ιστορίες για καληνύχτα είναι μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας. Μετά από αυτό όμως φροντίστε να έχετε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Είστε ο υποστηρικτικός γονέας που ζητοκραυγάζει από τις κερκίδες για τα μικρά του όταν παίζουν σε έναν αγώνα. Είναι ωραίο να τα παρακινείτε συνεχώς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε ο αρχηγός της οικογένειάς σας. Μεθοδικός και ακριβής σε κάθε περίπτωση, μπορεί όμως να σας είναι δύσκολο να διαχειριστείτε κάτι αναπάντεχο.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε πάντα κάτι να κάνετε, όπως κάποιο σπορ ή διάφορες οικογενειακές-κοινωνικές υποχρεώσεις. Είναι σημαντικό να καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία μεταξύ της οικογένειας και της κοινωνικής σας ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι καλύτερα να μην τα βάλει κανείς μαζί σας! Ήσασταν από εκείνα τα παιδιά που ζηλεύατε τα πάντα και κανένας δεν θα προσπαθούσε ποτέ να κλέψει κάποιο από τα παιχνίδια σας. Ευτυχώς έχετε πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και αυτό σας κάνει έναν διασκεδαστικό και λατρευτό γονέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε οικολογική συνείδηση και ξέρετε πως να φροντίζετε το περιβάλλον. Η ανακύκλωση είναι τρόπος ζωής για εσάς. Συνεχίστε να μοιράζεστε αυτές τις αξίες με τα παιδιά σας αλλά μην ξεχνάτε να το διασκεδάζετε και λιγάκι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε αυτός που φωνάζουν τα παιδιά άμα χτυπήσουν τα γόνατά τους. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι πανικοβάλλονται, εσείς ξέρετε πάντα τι πρέπει να κάνετε. Η μεγάλη δύναμη συνοδεύεται και από μια μεγάλη υπευθυνότητα, οπότε θυμηθείτε να κάνετε και λίγο διακοπές που και που.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε εξωστρεφής και ξέρετε πως να παροτρύνετε τα παιδιά σας για να γίνουν ανεξάρτητα! Έτσι, όσο βοηθάτε τα παιδιά σας να πατήσουν στα πόδια τους, αφιερώστε και λίγο χρόνο στον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΣ

Μερικές φορές είστε απρόσεχτοι αλλά ξέρετε πως να βάζετε τάξη μέσα στο χάος και να ζείτε την στιγμή. Τα παιδιά σας, σας αγαπούν γι'αυτό. Σκέφτεστε πάντα τους άλλους αλλά μπορείτε να πείτε και κάποια φορά "όχι" για να ασχοληθείτε και με το δικό σας χάος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου